Nu undersøges det at udvide fiskezonerne i Københavns Havn. Kultur- og Fritidsudvalget har netop besluttet, at mulighederne for at udvide de zoner, hvor man må fiske i Københavns Havn, skal undersøges. Det glæder forslagsstiller, kultur- og fritidsborgmester, Niko Grünfeld (Å)

Fremtiden byder på flere fangede fisk i Københavns Havn.

I hvert fald bliver mulighederne for at smide snøren ud og hive sin aftensmad med hjem større, hvis det står til Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus. Her har man netop vedtaget, at det skal undersøges, hvorvidt fiskezonerne kan udvides.

– Jeg er super glad for, at vi nu skal have undersøgt mulighederne for at gøre det endnu nemmere at fiske i Københavns Havn, siger kultur- og fritidsborgmester, Niko Grünfeld, og uddyber:

– Havnen er et blåt byrum, der heldigvis er så rent og levende, at det i København ligefrem er muligt at fange sin egen aftensmad. Vi skal udnytte, at vi har naturen så tæt på byen. Havnen er først og fremmest et stykke natur. Det kan godt være, vi har hegnet den ind med 42 kilometer kajer – men det er stadig et stykke vigtig natur og et økosystem, som vi skal passe på.

Fiskeri i Københavns Havn reguleres af By & Havn, som Kultur- og Fritidsforvaltningen nu vil indgå i dialog med om udvidelse af fiskezonerne.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This