Steen Kirskov med en flot karpe fra København kanaler. Hatten er også flot – en hat som han fik i "fars dag gave" af sin kone. Mere street kan det næste ikke blive!STEEN KIRSKOV fra Hvidovre tænkte, at han havde noget der virkelig var i Street Fishingens ånd, da han så fotokonkurrence blive skudt i gang. Her på redaktionen er vi helt enige – dappefiskeri efter karper i København.

Her er det Steen Kirskov gode ved Christian, som har også street-fisker i København med en flot skælkarpe.

Se her hvad han fortæller og lad det være en god inspirationskilde til Street Fishing oplevelser:

– Mit fiskeri er dappefiskeri efter sete karper, og det kan være utroligt spændene, når man ser en karpe. Bare fordi man ser den, betyder det bestemt ikke, at den hugger. De er oftest meget, meget sky, og den mindste forkerte bevægelse og fisken er væk.

– Men jeg har da efterhånden fået et par stykker på land. Agnen er som oftest majs eller franskbrød. Der er også en større mængde skaller, og det er sket flere gange, at en skalle har nået at snuppe mit brød eller min majs lige for næsen af karpen, og den ballade der kommer, når man kroger en skalle, gør i ni ud af ti tilfælde, at karpen forsvinder. Og så er det bare om at finde en ny at fiske til.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This