Stortorsk fra Langelandsbæltet

Fantastisk 17 kilos torsk til Martin Bjergsø fra M/S Neptun.

– Det var en super fight og fisken tog helt vildt mange gode udløb, fortæller Marin Bjergsø om den fantastiske torsk på 17 kilo og 115 centimeter, som han i går fangede ombord på det gode skib Neptun, der sejler i Langelandsbæltet med Dennis Møller som skipper.

Dagen startede egentlig med en del mindre fisk mellem 1,5 og 8,8 kilo, og så gik det lidt dødt. Men så pludselig kom monsterhugget kl 13.30, og jeg ellers love for, at jeg blev spændt godt for. Den store torsk huggede på en 250 grams Torpedo pirk i farven sølv/grøn/rød fisket på det kraftige kastegrej – nemlig en stang med kastevægt fra 80-280 gram og et Okuma Master 6000 hjul. Fisken huggede på omkring 40 meters dybde.

Det bedste fiskeri var for et par uger siden, hvilket du også har kunnet læse om her på fiskogfri.dk. I den periode kunne man lodde en del større buler og fiske på dem uden, at de blev splittet. På den bedste dag fik vi masser af fisk mellem 4 og 9,5 kilo toppet med fire ti´ere op til 12 kilo. I takt med, at flere og flere småbåde begyndte at fiske i området, blev fiskeret dog sværere og sværere.

Fiskeriet i disse områder er dog ikke så godt mere, så nu er vi snart på jagt efter nye buler i nye områder, slutter Martin sin beretning.

Hvis du også har fanget en stor fisk eller har et godt tip til en historie, der vil være interessant for Fisk & Fris læsere, så skynd dig at sende en mail til jb@fiskogfri.dk og vedhæft et godt billede af din fangst.

Nordic Outrdoor Show 2022 Fredericia

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This