Klaus Larsen med en monster gedde på 123 centimeter og plus 14 kilo – og dermed en fantastisk afslutning på en forårssæson for specimenfiskeriet efter gedde. 05-04-2012 – IHÆRDIGHED OG VEDHOLDENHED er hører til formularerne for at knække storgeddekoden. Det er vist det, som passer allerbedst på Klaus Larsen fra Fyn.

Han har taget den ene 10-kilos gedde efter den anden denne vinter og i starten af dette forår.

Den 30. marts runder han så af med en gedde på hele 14,7 kilo inden fredningen – en ny personlig rekord oven i købet. Klaus fortæller:

– Jeg valgte at satse fra land med hele sild i det dejlige forårsvejr, hvor jeg fik et par fisk op af formiddagen, men ikke noget med størrelse på. Det virkede desværre som en dag, hvor gedderne ikke rigtig ville lege med. Lidt over middag fik jeg én på omkring 4 kilo, fortæller Klaus og fortsætter.

– Jeg var ved at afkroge den, da min anden stang gik. Jeg var hurtigt over den med et modhug. Den stod bare stille. Jeg var ikke i tvivl om, at det var en rigtig god fisk. Den gik dybt og stille. Det føltes som en mindre færge, jeg havde kroget. Efter en herlig fight kom den til syne, hvor jeg var ved at falde bagover. Den var enorm. Jeg løftede den op og var ikke i tvivl, at det var ny personlig rekord. 14,7 kilo med en længde på 123 centimeter – og så tæt på fredningen. Jeg kan næsten ikke få armene ned igen. Det er min bedste sæson nogensinde, slutter Klaus.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This