Stalling

Du kan godt glæde dig til næste nummer af Fisk og Fri hvor vi har en lækker artikel med. Om det fedeste tørflue og nymfe fiskeri i den Legendariske Alta Elv i Nordnorge.. Det er grove stallinger og smukke bækørreder når det er bedst.

Kan du ikke vente? Så er der lige nu for første gang nogensinde mulighed for selv at opleve dette fantastiske fiskeri på tætteste hold..

Go Fishing i Odense har nemlig som de eneste fået arrangeret en tur derop, her i starten af September. Og de har stadig et par ledige pladser på dette fantastiske tørflueeventyr.

I år og kun i år er der to muligheder for at komme med på denne tur… Da der både laves en 3-dages tur og en 6- dages tur.

Vi snakker let tørflue og nymfe fiskeri i den smukkeste natur.. Hvor den står på Store stallinger og de smukkeste Bækørreder.. – Er det noget for dig?

Der fiskes på turen, på det øvre stræk af Altaelven, kaldet Sautso. Indlogering og forplejning er i absolut topklasse, med dansk gourmetkok og dansk turleder. Sautsogården er lodgen der indlogeres på under fiskeriet. Og den ligger kun få skridt fra elven, midt i Nordeuropas største Canyon.. Meget smukkere omgivelser for en drømmerejse findes næppe så tæt på Danmark.

Tjek billederne herunder ud, som blev taget på sidste års testtur, og drøm dig afsted eller tjek linket herunder for alt det praktiske:

http://www.go-fishing.dk

Yderligere info: kontakt Jesper på jesper@go-fishing.dk  eller 66121500 og hør mere om fiskeriet i Alta

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This