art

Thomas Svare Nielsen med sin 7,1 kilos sandart.

I det aktuelle nummer af Fisk & Fri kan du læse om en stor sandart fra en sjællandsk sø. Der har desværre sneget sig er forkert billede ind i fangstrapporten, så vi bringer den lige igen med det rigtige billede… Vi beklager Thomas.

Storsandart fra Sjælland
De sjællandske sandarter har fået en del og meget fortjent opmærksomhed den seneste måned. Der er blevet taget nogle flotte eksemplarer, men få af dem er lige så flotte som Thomas Svare Nielsens fra Glumsø. Her følger fangstrapporten.

– Jesper og jeg tager ud klokken seks om morgenen for at vertikalfisket så længe vejret er til det, indleder Thomas sin fangstrapport. – Der er en masse småfisk på loddet, men ikke nogen der gider rejse sig til jiggen. Omkring klokken otte, finder vi den første gode fisk på loddet. Jeg fisker på den et godt stykke tid før der sker noget. Den tager jiggen i et tungt hug, men jeg får desværre ikke sat krog. Et sekund senere tager den heldigvis igen og efter en kort fight kan jeg håndlangere en fin sandart på 4,8 kilo og 80 centimeter. Fiskene forsætter med at være svære at få til at hugge og først ved to-tiden finder Jesper igen en god fisk på loddet. Jeg sænker jiggen ned, fisken rejser sig med det samme og hugger tungt. Den går mod bunden flere gang og jeg er ikke i tvivl om at den er større end sidst. Fisken kommer til overfladen og jeg kan denne gang, lande endnu en fin sandart. Denne gang på 7,1 kilo og hele 90 centimeter. Sikke en fisk, slutter Thomas og tilføjer at det var en svær dag, hvor vi “kun” nåede at fange fem fisk, men hvad gør det når der var så store fisk iblandt.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This