Den første maj stod den på geddepremierefiskeri – følg Jan og Gordon i søndagens afsnit af Storrygeren.I DET FJERDE program af DR2s serie, Storrygeren, tager lystfiskeren Gordon, kokken Jan med ud for at fange gedder. Men hvor de tager hen, ja det vil han ikke sige.

Enhver lystfisker har et par fiskeområder, som ligger hans hjerte nært. Steder hvor der er gode chancer for fangst, og derfor skal holdes hemmelige for omverdenen og andre ivrige lystfiskere. Sådanne steder gemmer Gordon også på. Og ligeså sært som nogen måske synes det er, ligeså naturligt er det for dem, som har interessen.

Det er en del af passionen, og det ligger i årerne, ligeså vel som en passioneret svampesamler aldrig kunne drømme om at røbe, hvor han finder sine kantareller.

Fisketuren starter tidligt om morgenen den 1. maj. Hele april har gedden været fredet, så i en hel måned, har det kriblet i Gordons fingre for at komme ud og hive en stor gedde i land. Så 1. maj er Gordon mere end klar til at tage af sted på fisketur.

Denne gang tager de af sted i Gordons egen båd, og han glæder sig til at vise alt sit hightech udstyr frem for kokken – og dig.

Se med søndag d. 29. juli kl. 20.00 på DR2.

    Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This