Peter Hybjerg Højland star her med dagens største – en regnbueørred på 7,8 kilo taget med klasse 3 fluegrejet og den klassiske vådflue, Red Tag.25-10-2012 – SIDST I OKTOBER ville Peter Hybjerg Højland og kammaraten André hygge lidt med morgenmad og fluefiskeri i den lokale Put and Take. Mens de riggede til observerede de allerede fisk i overfladen. En klassisk Red Tag blev monteret.

– Inden André havde fået sat sin flue på havde jeg flex på klingen – en flot fisk på 2 kilo og intet mindre end en perfekt start på dagen. Efter en times tid skiftede jeg position og gik ned mod nogle fisk, der blev ved med at sprænge. Det skulle vise sig at være en rigtig god idé.

Andet kast og der var fisk på – en flot 3 kilos regnbue, imens jeg fik fisken landet så jeg en fisk helt inde ved kanten, fortæller Peter.

– Puha den så stor ud. Så jeg skyndte mig at få fisken aflivet. 6. kast lige foran fisken sagde det "bang". Et Monster var på min lille klasse 3 fluestang og med 0,11

forfang. Efter cirka 35 minutter fik jeg en fisk på 5 kilo på land, beretter Peter og fortætter.

– 10 minutter efter jeg havde landet min femkilos var den gal igen. Slam – og min stang blev næsten revet ud af hånden på mig. Jeg vidste, at der kunne være nogen store fisk, men at jeg skulle tage den her fisk havde jeg ikke drømt om. 20 minutter senere, og med flot team work fra André, var den på land. 7,8 kilo – sådan. Og fluen var en Red Tag, slutter Peter.

Fra nu og indtil 1. november har alle indsendte fangstrapporter chancen for at blive vinder af Fisk & Fris Kaffe Cup. Vinderen, som kåres på www.fiskogfri.dk den 1. november, får 12 pakker af den nye feinschmecker instant kaffe – Millicano fra Gevalia. De indsendte fisk deltager også i Fisk & Fris øvrige konkurrencer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This