Arne Biering med en rigtig flot regnbueørred på 9,13 kilo og 87 centimeter. Årets første fisk er samtidig en ny personlig rekord for Arne – stærkt gået!22.02.11 – ISFISKERI ER GODT, men åbent vand er nu bare bedre. Det synes i hvert fald Arne Biering fra Harlev J ved Århus, og Arne var derfor hurtigt klar da isen forsvandt efter perioden med tøvejr. Den 8. februar 2011 var destinationen Lystrupbæk Fiskesø og målet var ørred!

– Isfiskeri er da meget hyggeligt, men jeg er nu mest til fiskeri i åbent vand. Fornemmelsen af en fisk der puffer til agnen for derefter at tage agnen i et dybt sug med efterfølgende fuld flex på klingen, det er og bliver min favorit, fortæller Arne til Fisk & Fri. – Lokket af perioden med tøvejr og nu frost i vejrmeldingen bragte mig til Lystrupbæk Fiskesø. Flere vandhuller på turen ind i Jylland var stadig islagt, men fiskesøen var halvt fri for is, så fiskeri var muligt. En anden lystfisker havde fanget 7 regnbuer da jeg kom, hvilket medførte en øjeblikkelig fiskefeber. Nu er dog ikke sådan at fiskeheld lige smitter, og det varede meget længe inden jeg mærkede liv på Powerbaiten. Det var dog kun et lille nap. Flere nap fulgte kort derefter, uden fisk, fortsætter Arne. Til sidst lykkedes det dog Arne at lande en enkelt regnbueørred, men fiskene var stadig svære at kroge.

– Hverken en mindre krog eller en mindre mængde af Powerbait hjalp ikke, og ligeledes gjorde større krog og Powerbait heller ikke. Men da jeg stillede mig over på den anden side af søen og fiskede dermed i den modsatte retning af vinden skete der noget, og allerede det første kast gav fast fisk. Jeg kunne godt mærke fisken var noget tung, og den hårde fight gav en dejlig varme. Jeg havde ikke ventet at det var en af de helt store, men det viste sig dog at være en rigtig god fisk. Med tanken om et eventuelt løst kroghold fightede jeg fisken forsigtigt og fighten trak derfor noget ud, så det var en stor lettelse endelig at få den i nettet. 87 centimeter og 9,13 kilo smækfed regnbue var landet og året 2011 var startede med en ny personlig rekord, slutter Arne ganske veltilfreds!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This