Efter vinterens fredning er kystfriskeriet efter havørred på den svenske vestkyst netop frigivet pr 1. april. En af dem, der er kommet helt usædvanligt godt fra start på det nye havørredår, er den dygtige kystfluefisker Jonathan Bjurstam fra Shimano Nordic:

– Jeg har netop været ovre for at besøge mine forældre, der bor i Gøteborg på Vestkysten. Så nu, hvor jeg nu var der, skulle jeg selvfølgelig også lige fiske lidt ved mit gode gamle favoritspot, som ligger tæt ved mine forældres hus. Jeg havde lige en times fiskeri inden vores traditionelle påskefrokost – og min søster tog med ud på kysten.

– Efter mindre end 30 minutters fiskeri huggede denne fantastiske fisk på 77 centimeter min rejeflue i brun/pink, som jeg fisker mest med på denne årstid. Den store havørred huggede på mindre end 50 centimeter vand. Jeg fører nu Shimano Nordics interne konkurrence om den største ørred i 2021 – og jeg kan godt afsløre, at jeg ingen planer har om at lade min danske kollega Andreas Rasmussen tage føringen…Stangen, der fik serveret fluen og fightet fisken var min yndlingsstang – G.Loomis NRX+ 790, der fungerer perfekt under alle forhold. Det er bare den bedste stang til at opbygge og kontrollere linehastigheden med min SA Volantis 16 grams fuldline.

 

Friluftsland

 

Stangen, der fik serveret fluen og fightet fisken var min yndlingsstang - G.Loomis NRX+ 790, der fungerer perfekt under alle forhold.

– Stangen, der fik serveret fluen og fightet fisken var min yndlingsstang – G.Loomis NRX+ 790, der fungerer perfekt under alle forhold, lyder det fra Shinmano Nordics Jonathan Bjurstam.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This