– Jeg har lige været oppe i sommerhuset ved min yndlings spot ved Rørvig – nærmere bestemt mellem Korshage og Dybesø, fortæller Kim Vesterlund Ole.  – Her så jeg en del hornfisk, som gik i stimer, og de slog ofte til mit Sømmet sort med grøn stribe på 16 gram. Så lavede jeg et kast på 60-70 meter, og da jeg havde trukket cirka 10 meter line ind, sagde det stop, hvorefter en virkelig stærk fisk tog cirka 20 meter line.

– Den rullede i overfladen, og jeg så, at det var en god fisk. Den kom nærmere og tog atter flere udløb på min fireline 0,12 mm. Inde over sandbunden så jeg virkelig, hvor stor den var og blev nervøs. Jeg løsnede bremsen, mens den hoppede, og det var næsten som om at have en pattegris på. Jeg ville kane den ind, men jeg så til min store skræk, at den var kroget yderligt.  Det endte derfor med, at jeg smed stangen og kastede mig over den. Heldigvis fik jeg den i nettet, og jeg var lettere våd, men rigtig godt tilfreds. Jeg nåede ikke at nyde fighten af frygt for at miste den, men her bagefter kører filmen igen og igen. Den flotte havørred var 5,9 kg og 79 cm.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This