Traditionen tro bliver der i Karup Å landet nogle gevaldige havørreder – og i år er ingen undtagelse. Her får du historien om en fantastisk havørred på 9,2 kg, der netop er landet:

– Jeg begyndte at fiske at skønt stræk i den mellemste del af Karup Å forleden nat, fortæller den lokale lystfisker Owen Alexander Nemitz på Riverfishers Karup Å facebook. – Efter tre timer nåede jeg til det punkt, som alle vi havørredfiskere kender alt for godt. Og det er der, hvor man begynder at tænke samt sige til sig selv: “Nej, det bliver ikke i nat. Ingen fisk har vist sig indtil nu, ingen hug osv. Så det er bedre at holde en pause og prøve et nyt sted”.

– På trods af dette fortsatte jeg ned over strækningen, selv om jeg i tankerne allerede var på vej til parkeringspladsen. Pludselig satte fluen sig fast – eller det var i hvert tilfælde det, som jeg troede… Jeg forsøgte at få fluelinen til at trække fluen fri af grøden, men det lykkedes ikke, og i stedet øgedes presset på linen. Fluen sad virkelig fast i grøden, tænkte jeg, men så ændrede det hele sig i slow motion. Grøden begyndte at bevæge sig, og det gik op for mig, at det var en havørred. Det tog ikke længe, før jeg kunne konstatere, at det var en stor havørred. Unormalt for de store havørreder sprang denne dog fri af vandet mindst 10 gange under fighten, der varede ca. 10 minutter. Jeg mistede en stor havørred under landingen sidste år, men til slut var heldet på min side denne gang: Jeg kunne lande en smuk havørred på 93 cm og 9,2 kg.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This