Københavns Havn kan traditionen tro diske op med nogle velvoksne havørreder:

– Det var blot anden gang, at jeg var ude og fiske, fortæller Simon Hadberg Bach. – Den første gang stod jeg i otte timer uden held eller bid. Men så tidligere i går, tog jeg med min lillebror ud igen, hvor vi så stod og hyggede lidt med fiskeriet. Allerede efter en halv times fiskeri ved Ofelias Plads, mærker jeg lidt ryk i stangen, og tror først at den sidder fast på bunden. Men – det var så heldet, der smilte til mig.

– Jeg fik havørreden op overraskende nemt, men lillebror stod også klar med nettet. To minutters tid tog det alt i alt. Som sagt var det min første fisk, men det var skam ikke den sidste, slutter han.

– Har du også selv haft en god fiskeoplevelse i din lokale havn, som du vil dele med Fisk & Fri så send os et par linjer og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

– Har du fanget din havørred på en Westin agn skal du huske at tilmelde den Westin Kyst Cup 2021, så du kan have en chance for at vinde nogle af de fede præmier.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This