På de østsjællandske kyster betyder længere tid med hård østenvind, at fiskene får fred derude på klinterne, hvilket oplagt nok ofte giver et par gode dage, når så vinden vender, og man kan komme til at fiske igen. En af dem, der fik glæde af dette, var Anders Kå Nielsen:

– Efter to uger med østenvind, vendte den endelig om i vest, så turen gik til den dejlige klint, fortæller han. – Da jeg kommer frem til pladsen, ser jeg, at der er perfekte forhold til min smag med strøm og grumset vand uden flydende ålegræs. Jeg får en fin fisk efter et kvarter på 50 cm, og er egentlig godt tilfreds.

– Men en halv time efter springer en bombe i vandoverfladen helt ude i kastet. Jeg kan godt se, at det er en god fisk, men jeg får først rigtigt set, hvor stor den faktisk er fem minutter senere, hvor jeg får den ind på ti meter line. Den er større, end jeg havde turdet håbe! De næste ti minutter står jeg med den, men den vil ikke nettes hverken i første eller andet forsøg. Til sidst får jeg den i nettet og ånder lettet op. Det er en skøn overspringer på 70 cm og 3,5 kg, som er ny PR. Alt i alt en fantastisk dag, og så kiggede solen ovenikøbet frem til sidst. Glædelig jul og knæk & bræk derude!

 

 

Der blev et par solide fileter ud af Anders Kå´s havørred fra Stevns

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This