Brian Thomsen med en fin fjordørred – billedet er i øvrigt taget med selvudløseren. – SÅ ER DER FRISK RAPPORT fra Brian Thomsen, en gutterne fra wader.dk der var i Mariager Fjord i går (søndag den 8. feb.)

-Efter formiddags kaffe blev jeg ramt af fiskefeber. Super vejr med sol og næsten ingen vind, så grejet blev hurtigt pakket og en sms sent rundt om der var nogle som ville med til Mariager Fjord. Men alle havde et og andet for, så jeg kørte afsted alene. Først ville jeg lige prøve ved Lergraven. Den mudrede bund har ofte holdt gode stimer af fisk når vandet er så koldt som nu. Temperturen på vandet var 2,5 grad, men efter 2 timers fiskeri uden at mærke noget besluttede jeg mig for at skift plads og kørte længere indad i fjorden for at finde en plads hvor der ikke var fiskere allerede, og til min store overraskelse var der ikke nogen på den udvalgte plads. Der var nu begyndt at blæse en frisk vind og jeg kunne se at inde over Hobro, var der store sorte skyer. Jeg havde ikke taget mere end to kast, da den første lille grønlænder havde taget den lille flue "Den pink jyde". men den var noget under målet så ud med den igen, Fin start på denne plads, men ak det var så også det eneste som skete de næste par timer. Så begyndte sneen at falde, vinde at tage til og det blevet modbydelig koldt. Jeg havde nu også næsten fisket hele strækket af og var så småt begyndt at bakke ind mod land og et sidste kast bliver lige lagt over til en stor sten, et par træk i linen og en god fisk har snuppet "Den pink jyde". Den begynder at trække rundt og rulle sig i overfladen, jeg får den overskydende line rullet på hjulet og kan stille og roligt fighte fisken og efter en par udløb kan jeg nette den, en havørred på 53 centimer. som efter en kort fotosesion genudsættes til senere gensyn.

Fluen "Den pink jyde" kan ses på waders.dk under fluebindings film.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This