Vi er nu på den sidste dag, af Fisk & Fri og Atlantik Diana Fishing Tours StrømvandsCup. Det har Mads Gregersen benyttet til, at tilmelde endnu en super fisk, der virkeligt får det til at spidse til i toppen. Har Mads en fisk mere i ærmet, der kan give ham førstepladsen, eller er dette den sidste for i år?

Jeg var taget en tur til Himmerland nær min gamle efterskole i håbet om, at få fat i en af åens flotte havørreder. Forholdene var langt fra perfekte, da der både var høj sol og lav vandstand. Derfor blev der fokuseret på de dybere stræk af åen, hvilket viste sig at give pote.

Jeg kaster til et dybt sving og lader spinneren dale mod bunden. Jeg når knap nok at begynde indspinningen før fisken hugger. Fighten går forholdsvis smertefrit og jeg kan efter et par minutter presse havørreden ind over netrammen.
Fisken blev derefter målt til 70 cm.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This