Anders Hansen tog denne lange på 11,5 kilo på en 20 timers havtur med M/S Bodil fra Thyborøn.07-08-2012 – ANDERS HANSEN fra Kalundborg var den 25. juli blevet inviteret på en 20 timers havtur med M/S Bodil fra Thyborøn. Vejrudsigten lovede kongevejr. Ingen vind, høj sol og kun små bølger. I havnen blev fryserne fyldt med is, og turen gik stille og roligt vest over mod fiskepladserne.

– Fiskeriet startede ved syvtiden efter, at vi havde fået en god gang lune rundstykker. Der blev fanget godt med torsk på de første par vrag, vi prøvede. Et par enkelte sej, knurhaner og mindre langer kom også ombord, fortæller Anders og fortsætter.

– Ved ankomst til et nyt vrag, startede jeg med at mede. Jeg havde hjemmefra medbragt noget laksefilet. Et par forsigtige nap og et solidt modhug og så fast fisk, hurtigt fri af vraget og stille og roligt op. Det viste sig at være en fin lange på 7,5 kilo. Af med den og ned i dybet igen med frisk agn. Det samme gentog sig, men denne fisk var ikke lige så hurtig fri af vraget. Den kæmpede godt, men op måtte den. En flot lange kom til syne. 11,5 kilo viste vægten, beretter Anders.

Alt i alt en super fisketur med MS Bodil!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This