– Jeg havde for længe siden inviteret min gode ven, Søren Hjortgaard til Varde Å, og for ganske nyligt lykkedes det endelig for os begge at finde plads i kalenderen, skriver Thomas Kjelgaard til Fisk & Fri. – På mine fortrukne strækringer ved Varde er åen smal, og vandløbet slynger sig livligt gennem det varierede landskab. Min strategi til Varde å er teknisk forskellig, og fiskeoplevelsen er meget intens, da det ofte er helt korte kast med en præcis præsentation af fluen, der er afgørende.

– Vi havde ikke fisket i lang tid, før min flue konsekvent blev stoppet, mens den svingede mod egen bred. Fisken stod helt stille, efter den havde taget fluen, og jeg skulle virkelig arbejde for at flytte den… Det var en fantastisk oplevelse at fighte den toneangivende laks og mærke de hidsige samt bestemte udløb og se den springe helt fri af vandet flere gange…

– Jeg var henrykt, da Søren elegant nettede en særdeles smuk, mægtig og bomstærk laks. På turens sidste spot, var det Sørens tur til at fange laks. Endnu en smuk han, som Søren overlistede på en rød flue. Stærk fisket og sikke en debut i Varde Å. Vi havde en forrygende og mindeværdig fisketur, hvor vi fik mulighed for at stifte bekendtskab med en af åens store og mægtige laks. Der er idéelt at dele disse fantastiske og forførende oplevelser sammen.

 

Jans Lystfiskershop

 

Thomas Keldgaard med sin flotte laks fra Varde Å.

Thomas Keldgaard med sin flotte laks fra Varde Å.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This