Laksesæsonen er som bekendt startet i de norske elve – inklusiv Gaula, hvor sæsonen blev indledt med flere rigtig gode fisk. En af dem huggede allerede fire timer efter startskuddet gik på den første sommerdag klokken 00:

– Jeg havde kun fisket kort tid, da en fantastisk laks tog min sort, orange og gule bucktailflue klokken fire om morgenen, og de næste 25 minutter gik med at fighte den store fisk, fortæller Espen Klaesson. – Da jeg til sidst landede fisken, blødte den så meget fra gællerne, at jeg desværre ikke kunne genudsætte den flotte storlaks, der var 119 cm og 18,5 kilo. Tak til Roy Refsnes, som hjalp til med landingen.

– Laksen, som blev fanget på valdet Nedre Løberg, er med god margin min største fisk – for min tidligere PR var på blot 7 kilo fra Numedalslågen. Jeg har kun fisket Gaula én gang tidligere for cirka 15 år siden, og helt generelt har jeg fisket mest på Vestlandet.

Læs mere om fiskeriet ved Gaula her.

Foto: Helge Olsen

 

Jans Lystfiskershop

 

Espen Klaesson med sin fantastiske laks fra Gaula.

Espen Klaesson med sin fantastiske laks fra Gaula.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This