Jacob Søgaard Haun fangede sit livs laks på 16,5 kilo og 118 centimeter på Langå Sportfiskerforenings gule zone – på en soltørret regnorm!

12.4.2011 – JACOB SØGAARD HAUN fra Odder var søndag den 10. april taget til Gudenåen på laksefiskeri. Samtidig fandt Jacob også ud af, at storlaks ikke altid er så kræsne som man går og tror!

– Efter længere tidsfiskeri med fluegrejet havde vi netop besluttet at slutte fiskeriet med en kold forfriskning ved bænken, da der pludselig lyder et stort plask lige ud for hvor vi sad, fortæller Jacob. – Jeg kiggede på regnormen, der stadig sad på krogen, fuldstændigt indtørret af den varme forårssol fra et forsøg med ormestangen tre timer forinden. Stangen med den soltørrede orm blev kastet halvvejs ud i åen, og efter tre sekunder var der fisk! Min fiskemakker, John Brodie, så fisken første gang efter 25 minutters fight. Jeg selv måtte dog vente lidt før jeg kunne udbryde konstateringen om, hvor stor fisken var! 45 hæsblæsende minutter, 10-15 udløb, et lunt Stella-hjul og et par døde arme senere kan vi endeligt lande mit livs laks i et net, hvor kun en trediedejl af fisken kunne være i. Storlaksen vejede hele 16,5 kilo og målte 118 centimeter, slutter Jacob i sin rapport til Fisk & Fri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This