Storåen har siden premieren for et par dage siden leveret adskillige solide laks. En af de helt grove huggede oppe på Vemb stykket:

– Jeg havde vel gået og fisket cirka en halv time med min Rubber Plug Frences flue, da jeg pludselig fik et virkelig hårdt hug helt inde ved egen bred, fortæller Flemming Rose. – Storlaksen leverede en fantastisk fight på omkring et kvarters tid, hvor den nåede at løbe 150 meter opstrøms og ind under nogle piletræer. For at undgå katastrofen pressede jeg så hårdt på spolen, der alligevel roterede, så jeg var helt blå på hånden bagefter… Fisken endte dog i pilebusken, og til sidst var der ikke andet at gøre end bare at gå baglæns, holde på hat & briller – samt håbe på det bedste. Men det gik heldigvis godt: Fisken kom fri, og jeg fik den med tilbage nedstrøms, hvor jeg i et stykke tid kunne gå og fighte den på kort line, indtil Kim Sørensen kom for at hjælpe med landingen med nettet, der på klassisk vis selvfølgelig var alt for lille. I andet forsøg blev den dog skovlet ind forfra, og så var der ellers jubel ved Storåens bredder. Laksen var 15,0 kilo og 115 centimeter.

 

Harald Nyborg

 

Her kan du se den flue, som Flemming fik sin flotte laks fra Storåen på.

Her kan du se den flue, som Flemming fik sin flotte laks fra Storåen på.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This