Fem minutter – mere tid skulle Anders Adelørn ikke bruge for at få hug. Det er ikke længe siden vi sidst så ham med en rigtig stor græskarpe, og nu har han slået til igen:

– Forleden besluttede jeg mig for at tage en hurtig overnatning alene, da min vante fiskemakker og bedste ven desværre var i sommerhus, fortæller han. – Jeg ville meget gerne have haft delt oplevelsen med makkeren, og så havde jeg også haft en hjælpende hånd til at nette, så jeg ikke behøvede at smide bukserne og gå i vandet for at nette den…

– Allerede, da jeg var ved at rigge op, så jeg en karpe danse lodret op af vandet som en delfin kun 10 meter fra kanten af, hvor jeg havde besluttede mig for slå min bivy op. Men – jeg havde ingen stænger rigget til på daværende tidspunkt, så jeg fik hurtigt rigget en stang klar og placeret en lille pop up, hvor den havde vist sig. En håndfuld boilies blev spredt ud over det sted, hvor mit rig var placeret – og blot 4-5 minutter senere skreg hjulet, som om man havde trådt en kat på halen. Kort efter var jeg inde i en fantastisk fight, som først sluttede 10-15 minutter senere, da den havde taget flere udløb på 20-30 meter. Stående ude i søen med vand til lårene og en flot karpe i nettet, kom der et glædesbrøl ud over søen. Karpen vejede 16,1 kilo.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This