Mandag den 5. september tog jeg til en jysk sø, alene for at se, om jeg ville kunne overliste en af søens beboere, beretter Flemming Kastbjerg Rottenberg. – Jeg havde næsten intet grej – kun lige en lille smule til at dappe med.

– Timerne gik, men pludselig så jeg en god fisk møffe rundt efter insekter i overfladen imellem åkanderne. Jeg blev lige lidt for ivrig og det hele filtrede sig sammen, men efter at have fået linen på plads, kunne jeg sætte brødet perfekt og BINGO. Brødkongen gik tungt og var på vej til noget træ, der var væltet ned i søen, så jeg måtte en tur i baljen for at kunne nette. Det lykkedes i tredje forsøg. Karpen vejede 18,1 kg, slutter han.

 

Jans Lystfiskershop

 

Flemming Kastbjerg Rottenberg med sin fantastiske 18 kilos karpe taget på brød i overfladen.

                                   Flemming Kastbjerg Rottenberg med sin fantastiske 18 kilos karpe taget på brød i overfladen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This