Kim Jensen med en af Rügens store gedder – og hvis du er til det, så tjek linket i nedenstående tekst. Der er nemlig stadig ledige pladser.TAG med på en spændende 3 dages guidet geddetur til Tyske Rügen – storgeddernes habitat – til en pris af 3600,- kr. Sådan lyder et tilbud fra Jagt og Fiskerimagasinet i København.

Der er booket fire guidebåde – heraf tre hos det tyske bureau: Team Bodden Anglen, som har over 20 års erfaring samt 1 båd gennem

http://www.guidefishing.dk – som ligeledes har stor erfaring med gedderne.

Det vil aldrig blive nemmere at komme med på guidet fisketur med chance for en 10 kilos gedde på rekordlisten, lover Andreas Holm Nielsen fra Jagt of Fiskerimagasinet.

– Vi fisker tre mand fra hver båd med egen guide 8-10 timer pr. dag. Max 9 pladser. Vi mødes på vores Bed & Breakfast i byen Schaprode tirsdag d. 27. november om aftenen ca. kl 20-21, der ligger på det Nord-vestlige Rügen. Dog planlægger vi samkørsel hjemmefra. Der er mulighed for at medbringe egen båd eller fiske fra en guidebåd. Vi regner med at køre fra København kl. 14.30 tirsdag d. 27. november og regner med at være fremme ca kl. 21.00, hvor der vil være en seng til alle, , fortæller Andreas.

Fiskeplanen

– Vi starter onsdag d. 28 November kl. 6.30-7, hvor der vil være morgenmads buffet, og der kan laves frokost-pakker til dagens fisketur. Der er tale om boller + pålæg, hvis man hellere ønsker rugbrød el.lign skal dette selv medbringes. Drikkevare skal hver fisker selv sørge for til fisketuren. Herefter går vi ned til havnen, hvor vi først skal have købt fiskelicens (dette er med i prisen – men husk dansk statsfisketegn – ellers intet fiskeri!). Herefter bliver vi fordelt i alle bådene og tager ud og fisker. Bemærk at der er også er mulighed for at medbringe egen båd under denne fisketur, hvilket gør fisketuren meget billigere! Fiskelicens er med i prisen – rampeafgift betales selv dernede ca 10 Euro, pointerer Andreas.

– Vi skifter båd hver dag, så vi fisker 1 dag fra hver båd over de 3 dage. Bådene er 5-5,8 meter lange og utrolig sødygtige. Alle er udstyret med 50-80 hk 4 takt motorer, ekkolod, plotter, GPS, redningsudstyr m.m. Guiderne sejler bådene og har altid fingeren på pulsen, hvor gedderne er at finde, men der skal selvfølgelig arbejdes for fiskene. Er man 2-3 personer sammen, så kan man sagtens fiske sammen. Der skal fiskes igennem og vi har planlagt turen, så den ligger i højsæsonen for de store gedder.

– Fisketuren er baseret på kastefiskeri med store shads, jerkbaits, wobler, blink mm. Vi vil inden turen lave en infoaften i forretningen omkring valg af agn m.m. Der er tale om Catch & release fiskeri, hvor alle trofæfisk skal genudsættes. Vil man dog alligevel have en spisefisk med hjem på mellem 60-80 cm er man velkommen til dette – selv om det endnu ikke er sket på vores ture, siger Andreas

– Vind & Vandtæt tøj er et must incl. vandtætte sko/støvler. Det er en rigtig god idé med en flydedragt el.lign. Dette kan lejes af guiderne

dernede, så længe vi reserverer det hjemmefra. Så husk at booke dette ved tilmelding, hvis i ikke selv har. Ligeledes skal egen fiskeudrustning selv medbringes, – hvis man ikke mener man har ordentlig udstyr, kan dette også lejes af guiderne, som dog også skal bookes hjemmefra, slutter Andreas

Turen for 2012 ligger tæt på fisketuren fra 2010 , hvor alle havde flere gedder over 10 kilo i bådene.

Mere info om turen, pris og ledige pladser – kontakt Andreas Holm Nielsen i Jagt og Fiskerimagasinet eller læs dette link!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This