Kæmpegedder som denne har du en reel chance for at fange i brakvandsområdet Rügen!04.10.10 – TYSKE RÜGEN i er i de senere år blevet enormt kendt for det eminente storgeddefiskeri og er nok det sted i Europa hvor man har størst chance for at fange en gedde over de magiske 10 kg!

Jagt & Fiskerimagasinet i København arrangerer i november en 3-dages guidet geddetur med guider fra det anerkendte Team Bodden-Anglen, der er eksperter i geddefiskeriet i det store brakvandsområde. Fiskeriet er kastefiskeri med store shads, jerkbaits, woblere, m.m., og da der er tale om trofæfiskeri skal alle gedder genudsættes. Der bliver sejlet 2-3 mand samt guide i meget sødygtigte både på 5,5 – 6,5 meter med 50-80 hk påhængsmotorer og alt i GPS, ekkolod og sikkerhedsudstyr. Turen forløber fredag d. 5. november, lørdag d. 6. november og søndag d. 7. november 2010 og der er er booket ophold på bed and breakfast i byen Schaprode i det nordvestlige Rügen, hvor der er inkluderet morgenmad og frokost.

Prisen for selve turen er 3450 kr. og er inklusiv bed and breakfast, 3 dages fiskeri med guide og fisketilladelser – det eneste man selv skal sørge for er transporten der ned samt drikkevarer. Har man ikke grej til fiskeriet kan dette lejes af guidefirmaet Team Bodden-Anglen.

Læs mere om turen og tilmelding på Jagt & Fiskerimagasinets hjemmeside www.jagtogfiskerimagasinet.dk – skynd dig mens der stadig er ledige pladser!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This