– Jeg har hen over sommeren gået og fisket nogle små skovsøer, fortæller Andreas Stoltan-Hansen. – I dag havde jeg så en times frokostpause og tænkte, at den lige skulle bruges i en af søerne igen. Der var allerede kontakt med mindre fisk i første kast, men så rykkede jeg ned i den ende af søen, hvor der var en del væltede træer i vandet. Og her fiskede jeg så med en stor popperflue, som jeg selv havde bundet.

– Jeg havde en del fisk oppe og gå efter den, men der var desværre ikke nogen reel kontakt. Jeg skiftede derfor til en stor flue, som jeg fiskede lige under overfladen ind imellem de væltede træer, og i andet kast kom der en trykbølge og kort efter et tungt hug fra en gedde, der viste sig at være 111 cm.

– Herefter besluttede jeg mig for at fiske træerne fra den anden side. Jeg smid en stor hale på min flue, og for enden af træet kom der endnu en trykbølge, som dog var noget større og mere aggressiv. Hugget var helt vildt, og fisken gik ud af vandet som en raket skudt op fra bunden. Fisken var 117 cm og slank, men den var dog stadig en utrolig smuk fisk! Sikke en dag med syv fisk på en time og to over 110 cm. En meget bedre frokostpause kunne ikke ønskes!

 

Jans Lystfiskershop

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This