– Mig og min gode ven havde i et stykke tid snakket om, at vi skulle prøve og fiske i en sø der lå ved ham, siger Kasper Jensen. – Endelig kom weekenden, hvor den skulle prøves. Vi havde dørget rundt hele formiddagen og min ven havde fået en enkelt fisk på 93cm og 6,5kg, men ellers var der ikke sket det helt vilde. Så sagde jeg, at vi lige skulle over til nogle siv, inden vil skulle stoppe fiskeriet, og 20meter fra sivene huggede den helt store.

– I starten føltes det ikke som nogen stor fisk, men da den kom ind til båden, gik det op for os, at det var et monster af en gedde. Min ven fik roet os ind i sivene og fik landet den sikkert til et hurtigt billede, Storgedden, som blev genudsat, var 14,6kg og 117cm.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This