Unge Thorvald Anker med hans 14,6 kilos gedde.

Unge Thorvald Anker med hans 14,6 kilos gedde.

Der er for alvor kommet gang i gedderne og vi får stadig flere fangstrapporter. Senest er det junioren Thorvald Anker, som har fanget en super flot gedde på hele 14,6 kilo.

– Jeg var ude og fiske gedder, i en hemmelig sø på Fyn, beretter Thorvald og fortsætter. – Vi fiskede med sild som agnfisk og man må sige at det gav potte. Fiskeriet startede godt med flere mindre fisk på land, men efter godt fem timers fiskeri, kunne jeg høre bid bidmelderen bippe igen. Jeg skyndte mig over til stangen og gav et solidt modhug og kunne med det samme mærke, at det var en fisk af en helt anden kaliber end de tidligere. Fisken gik meget dybt og den ville bare ikke op! Den tog nogle rigtigt gode udløb, hvor den trak masser af line ud.

Efter et par minutter kom den endelig til synde og vi kunne med det samme se at det var en meget stor fisk, som jeg virkelig ikke ville miste. Kort efter blev den heldigvis landet i vejeslyngen, og lagt op på måtten. Krogen sad perfekt i yder munden og den kunne let, afkroges. Vi tog nogle hurtige billeder af den 122 cm lange og 14,6 kilo tunge skønhed, hvorefter den stille gled tilbage i dybet, slutter Thorvald

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This