Svenske Tommy Blomander behøver næppe nogen nærmere præsentation her på fiskogfri.dk, hvor vi har haft glæde af at følge ham i hans fantastiske kajakfiskeri efter storsandart om natten her i vinters. Tommy fisker naturligvis også efter gedder.

– Her den anden dag var jeg ude efter arbejdet, for at spinnefiske lidt efter gedde, fortæller han. – Jeg spottede fiskene ved hjælp af mit Garmin LiveScope – en teknik der efterhånden har givet mig virkelig mange fisk. Efter et par timer så jeg en stor gedde stå cirka en meter under overfladen lidt fra båden, og jeg behøvede ikke at kaste mere end et par gange med min Rapala Peto på 20 centimeter – inden den huggede. Efter en fin fight kunne jeg lande en smuk gedder på 11,4 kilo og 119 centimeter.

– Efter den flotte fisk fik jeg også nogle mindre gedder, inden jeg i skumringen så endnu en stor gedde på mit Garmin Livescope. Til denne fisk måtte jeg lægge cirka 20 kast, inden den ikke kunne stå for fristelsen længere. Denne gedde vejede 103 kilo og var 118 centimeter, slutter han.

Har du selv været ude for at fiske gedder, hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland udsalg

 

Tommy Blomander med sin 10´er der huggede i skumringen.

Tommy Blomander med sin 10´er der huggede i skumringen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This