– Spinnefiskeri er min elskede hobby, lyder det fra Adam Snarski. – Sidste torsdag tog jeg ud til min yndlingssø for at fiske aborrer.  – Efter tre kvarter havde jeg allerede fanget 10 aborrer. Pludselig mærkede jeg et forsigtigt hug i stangen på min lille agn, og i det samme kunne jeg mærke, at det lille bid var fra en temmelig stor fisk, der lagde ud med et solidt udløb. Allerede efter tre minutters fight lykkedes det mig dog at lande den store gedde, der viste sig at være 111 cm og 10 kg. Stangen havde blot en kastevægt på 3-15 gram, så det var egentlig en ret kort fight, slutter han.

Har du selv været ude at prøve lykken ved vandene, så hører vi gerne fra dig her på fiskogfri.dk. Send os 10-15 linjer og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Vi ser frem til at modtage din beretning.

 

Owner Taff Wire

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This