– Et par timer på geddesøen endte meget bedre end forventet, fortæller Malthe Elkjær Andersen. – Turen startede lidt bøvlet med en svømmefod som gik i stykker, og en flydering som ikke kunne holde luft. Men på vandet kom jeg.

– På vej mod spottet, hvor drevet skulle startes, lavede jeg nogle små kast for at få mere line ud. Pludselig så jeg en stor hvirvel bag ved fluen, og to strip i linen senere, blev der totalt løsline. Jeg fik hurtigt strammet op og sat krogen. Efter en god fight, greb jeg fisken i gællegreb og fik den ind til land. Storgedden blev målt til 114cm og 13.45kg. Ud over bæstet kom der også et par håndfulde mindre fisk på land. Det var helt klart en god afslutning med fluestangen efter sømkasserne, slutter Malthe.

Har du selv fået en af de store grønne her i slutspurten, så send os 10-15 linjer og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This