– Jeg har netop været på min første rigtige fisketur efter min ryg operation på to diskusprolapser, som gik forrygende godt, siger Jakob Kromann Batz. – Jeg startede meget tidligt om morgenen med at køre hen til min ven Mads og derefter hentede vi en af hans venner Frederik. Planen var faktisk fra starten, at vi ville fiske efter aborrer, men vi havde også taget geddegrejet med, og da der ikke skete en hulens fis med de stribede, så sadlede vi om og tog fluks afsted til noget andet vand, hvor vi har haft godt held med geddefiskeriet.

– Vi havde ikke været der længe, før jeg stod og snakkede om, at Savage Gear 3D River Roach 18cm i farven – Golden Ambulance aldrig slår fejl i det kolde vand med de gode kradse farver. Og bare to kast efter sagde det bare BOOM – og så sad den der. Det var virkelig lækkert at starte sit fiskeri ud med sådan en fin fisk efter meget lang stilstand i fiskeriet.

 

Owner

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This