– Konen og jeg har netop været ude og fiske i en privat sø, hvor målet var gedder, fortæller Kenneth Krogh Ustad. – I dagens anledning var der indkøbt flyverdragt, så min kone Nathali kunne holde varmen. Som sædvanlig når vi er der, har vi en stang der fisker på bunden – en Nash Dwarf karpe stang med et oldnordisk Tritan S060 baitrunnerhjul. Ellers har vi en stang hver til spin.

– Det skulle vise sig, at alle fisk på nær en lille sulten pindegedde på 50 centimeter blev taget på bunden med død agn. Efter bare 15 minutter hvor bundstangen havde været ude, kom der et forsigtigt piv fra bidmelderen. Ganske rigtigt var der fisk på, men det blev en kort kamp på små tre minutter, så var den landet i nettet. Det var en ny PR på krokodille, som lød på 14 kg og cirka 117-120 centimeter.

– Efter en halv times tid kommer næste hug, og denne gang skreg bidmelderen. Det var en rigtig fin fisk på 87cm og 5.3kg, men som kæmpede langt bedre end den store. 1 time går der cirka, før det næste hug kommer, og det blev så konens tur, da hun endelig var i nærheden af stangen. Gedden bød på en rigtig fin fight med flere udløb, som endte i 107cm og 9.2kg, så det var også en ny rekord til hende også! Vi mistede efterfølgende to fisk, men det er jeg overbevist om var fordi mine to rigs jeg havde med, var slidt op efter de to store madammer. Alt i alt en fantastisk dag, hvor vejret bød på alt fra skyfri himmel, sne og hagl til regn. Måske det var derfor de var så sultne?

 

Nordic Outrdoor Show 2022 Fredericia

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This