Det er ved at være sidste udkald lige nu inden legen, men selvom de fleste gedder er startet på legen nu, så fanges der stadig enkelte store, som endnu ikke har smidt rognen.

– I eftermiddags omkring klokken 15 fangede jeg et kæmpe monster af en gedde, og bare ved tanken får jeg kuldegysninger, fortæller Mikkel Ort. – Jeg havde lagt min prop ud, med en sildefilet på bunden af åen. 5-10 minutter forinden havde jeg mistet en gedde små 10 meter fra samme sted på 8 kg+. Jeg kæmpede med den store gedde i 5 – 7 minutters tid, og i starten kunne jeg slet ikke få den fra bunden, og så vidste jeg, at den var stor.

– Da ryg og halefinnen kom til syne i overfladen, kunne vi se, at det var en rigtig stor gedde, fortsætter han. – Jeg fik den på land, og den målte 117 cm. Desværre havde jeg ikke det rigtig grej med til at veje den, men vil skyde den til 15 kilo+. Bugen var helt spilet ud, og den var fuld af rogn. Vi fik den hurtigt afkroget, og sagt pænt farvel til den igen, slutter Mikkel.

Har du selv fået en god fisk, så husk endelig at sende en rapport til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Nordic Outdoorshow 2022

 

Mikkel Ort med 117 cm gedde

Her kan du se Mikkel Orts storgedde, lige inden den blev genudsat.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This