– Sidste weekend inviterede Tobias Moberg mig med til Väneren, hvor han for alvor fik bevist, at han kendte sit vand – og fik guidet mig ind på en fantastisk fisk på 112cm og 11.8kg. Sådan lyder det fra Mads Nørgaard Kristensen, der fortsætter: – Vi fisker udelukkende efter de store fisk, og Tobias båd Black Pearl har på en uge fået ikke mindre end 5 gedder over de magiske 10 kilo indenbords. Jeg sluttede ugen af med at lande et bæst på hele 120cm og 14kg.

– Tobias viste mig området, og jeg forsøgte med lidt forskellige agn, men først da jeg satte en stor Pigshad på skete der noget. Helt ude i kastet, huggede fisken, da agnen ramte bunden. Når vi fisker så sent op til gydningen, giver vi dem ikke en chance for at fighte, så på under 45 sekunder lå fisken i nettet og glæden spredte sig. Netop som der kom lidt ro på båden, lyder endnu et smæld, og Natalie sætter krogen i endnu en fisk. Nu der panik i båden, da fisken hun krogede, fightede hårdt og gik dybt. Vi tænkte, at det kunne være endnu en stor fisk, så jeg måtte med den ene hånd holde fisken nede i nettet, imens jeg med den anden brugte nettet til at lande hendes fisk. Det viste sig dog at være en mindre fisk på 5 kilo, og da den store fisk var kroget dybt, besluttede vi at sætte den mindre hurtigt ud igen, så vi kunne tage os af den store fisk. Heldigvis havde jeg min Tyrfing Hunting Knife v. 2.0 fra hunttech.dk, der med sin skalpel hurtigt kunne skære forfanget fra hinanden sammen med et par netmasker, så fisken hurtigt og effektivt blev afkroget uden at skulle rykkes rundt i nettet.

– Vi fik målt og vejet fisken, og fik den herefter sat hurtigt ud igen, så den kan gå ind på lavt vand og sprede sine gener. Der skal lyde en kæmpe tak til Tobias aka @tkrfishing_official for nogle fantastiske ture, fisk som disse er en fælles gevinst som kun ville kunne lade sig gøre ved et godt makkerskab.

 

Friluftsland sommer

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This