– Her i dag spurgte min mand om vi ikk’ ku’ tage ud efter gedder, da knudefiskeriet er utrolig fesent denne vinter, fortæller Betina Lorentsen. – Så vi blev enige om et sted, hvor vi aldrig har været før, da de andre stræk har givet sløvt med fisk i den sidste måneds tid. Så det blev et helt andet stræk, og jeg ska’ love for , at det fortryder jeg ikke. Det blev til fem gedder på et par timer. En lille en på halvandet kilo, en på 3 kg, en på 5 kg, en på 6,1 kg og så lige turens største på svimlende 11,7 kg. Jeg kunne næsten ikk’ fatte det, da vægten sa’e 12,45 kg og vi så skulle fratrækket nettet på 800 gram. Så fik jeg langt om længe min første 10+ gedde.

Alle fiskene huggede på levende agn under et flåd – og vi har haft mest held med de mindre skaller på 1-200 gram i takt med, at det er blevet koldere.

Et stort tillykke her fra Fisk & Fri med den imponerende fisk.

Kystblink Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This