Kristoffer Løfstedt fangede den storgedde på hele 11,73 kilo i en lille privat mose. Med sådan en fangst er det ikke så ærgeligt at den planlagte kysttur skulle aflyses!

4.4.2011 – KRISTOFFER LØFSTEDT fra Lundby skulle egentlig have været en tur på kysten den 23. marts 2011 med en kollega, men han måtte aflyse turen på grund af overarbejde. I stedet tog Kristoffer ned i en lille privat mose på et kort geddesats.

– Jeg måtte desværre aflyse en kysttur med min kollega, men fiskes, det skulle der, beretter Kristoffer. – Jeg tog derfor ned i en privat mose for at fiske et par timer. Dagen før havde jeg samme sted fanget en flot gedde på 8 kilo og 91 centimeter, som også var en ny personlig rekord. Men jeg må nok indrømme, at jeg ikke havde regnet med at fange en endnu større fisk kun et døgn efter! En grum gedde på hele 11,73 kilo og 107 centimeter tog min Deviator jerbait fra Savage Gear, slutter Kristoffer i sin rapport til Fisk & Fri.

Den store gedde blev genudsat efter vejning og fotografering.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This