– Min kammerat Simon og jeg var på vores årlige geddefluetur til Gudenåen, hvor vi blev mødt af noget helt fantastisk fiskeri, skriver Thomas Bjørg Andersen til Fisk & Fri. – Vi havde lejet en hytte ved Langå camping, hvor vi tilbragte tre dage. Her landede vi begge en del gode fisk på over én meter. Vandstanden i åen var rigtig lav – nemlig 1 meter under normalen, så jeg skiftede spolen på mit fluehjul til en flydeline.

’- Dette virkede efter hensigten. Efter få kast var der bid, da en helt igennem fantastisk madamme, som stod helt stille i modhugget valgte, at inhalere lige præcis min flue. Efter cirka 15 minutter, utallige udløb og flex helt ned i håndtaget, kunne vi nette denne smukke fisk, som du ser på billedet ovenfor. Selve fighten var virkelig hektisk grundet den lave vandstand. Simon forsøgte flere gange forgæves at nette fisken, men endte i stedet med at sidde fast i mudder til lårene.

– Simon kastede derfor nettet til mig, hvorefter jeg måtte tage fat i fluelinen med min højre hånd, smide stangen og tage et gællegreb på fisken med min venstre hånd. Gedden var simpelthen så stor, at den ikke kunne være i nettet. Fisken, som var 120 centimeter, er til dags dato min PR. Simon og jeg var hele weekenden udstyret med gopro-kamera, og I kan se et uddrag fra vores uforglemmelige tur her, slutter han

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This