John_holbaekJohn Asnæs Jensen fra Holbæk var i slutningen af 2013 på en hyggetur ved den lokale havn. Med sig havde John sin makker Kurt hvilket skulle vise sig at være heldigt.

– Kurt og jeg havde som så mange gange før aftalt at mødes ved Holbæk Havn, fortæller John til fisk & Fri. – Vi mødtes kl. 7.30 til lidt hyggefiskeri. Jeg havde 2 stænger og en pose rejer med, alt andet havde jeg ladet blive hjemme. Efter en halv times tid kastede vi ud, satte stængerne i klemme i de store sten, der ligger ned til vandet og satte os i bilen for at drikke en kop morgenkaffe. Mens vi sidder der og sludre om alt og intet, begynder proppen på en af mine stænger at forsvinde.


Den dukker op igen osv. Der er helt tydeligt noget aktivitet under vandet og pludselig gik det meget stærkt. Jeg sprang ud af bilen og forsøgte det næste kvarter at køre fisken træt. Jeg kom i tanke om at jeg ikke havde nogen kajs med, så vi prøvede i første omgang at få den op i en spand inde ved stenkanten – det lykkedes selvfølgelig ikke.

Kurt overtog kampen med fisken, alt imens jeg startede bilen og i en hvis fart kørte hjem efter nettet. Hurtigt tilbage til Kurt, der efterhånden var godt træt i armene af at kæmpe med fisken.

Juhuu så kunne vi hive en meget flot ørred i land på 4,6 kilo, som senere vise sig at smage himmelsk, slutter John og tilføjer at det naturligvis ikke er sidste gang han tager på hyggetur ved Holbæk Havn.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This