Casper Larsen skal netop til at lande sin syvende ørred fra Ørsted Fisk & Golf. Faktisk måtte han og kammeraten Jesper indløse nyt fiskekort allerede efter én times fiskeri, da fangstkvoten var opbrugt!16.2.11 – FISK & FRI’S put and take-redaktør, Casper Larsen, sad i sidste uge i sin iver efter frisk luft med en fiskestang i hånden og surferede på diverse put and take-vandes hjemmesider. Desværre var der dog ingen friske opdateringer omkring issituationen før Casper kom ind på Ørsted Fisk & Golfs hjemmeside. De meldte ud, at der nu var isfrit i deres søer og at der var åbningsfiskeri fra lørdag den 12. februar.

Denne chance for at fiske efter de meget sulte ørreder, der havde overvintret i søerne, måtte Casper simpelthen ikke spilde! – Jeg skyndte mig at ringe til min kammerat, Jesper, der heldigvis var hurtig til at sige ja, så næste morgen, lørdag, drog vi afsted mod Ørsted, beretter Casper. – Det havde desværre frosset hele natten med temperaturer helt ned til 9 minus grader og da vi ankom til vandet så vi hurtigt, at det hele næsten var frosset til igen! Heldigvis havde ejerne opsat to vandmøller til at holde bevægelse i vandet og det var lykkedes at holde midten af den ene sø samt den ene ende af sydsøen fri for is. Hurtigt blev der indløst fiskekort og rigget bundtakler til. Jesper havde knap lagt stangen fra sig før den første fisk huggede på hans dej, og sådan kørte det bare derud af den næste times tid. Vi måtte simpelthen op og indløse nye fiskekort da fangstkvoten hurtigt blev opbrugt!

Vejret var helt i top med høj sol og ingen vind, tilgengæld kæmpede vi en del med is i stangøjerne. Det gjorde dog ikke så meget, da vi ikke fiskede aktivt den dag. Det blev til en flot dag med hele 18 ørreder på land. Søerne er nu delvist fri fra is og der er åbnet for fiskeri, så det er bare med at komme afsted inden søerne lukker igen, slutter Jesper.

På Fisk & Fri’s hjemmeside finder du desuden også en stor oversigt over de danske put and take-vande.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This