– Bådfiskekonkurrencen Storebælts Cup er et arrangement, hvor alle kan deltage, fortæller Kristian Carøe. – Konkurrencen blev i weekenden afholdt for 8. gang, og 30 småbåde med over 60 lystfiskere var mødt op for at konkurrere i de to rækker som konkurrencen består af – nemlig en fladefiskerække, hvor det gælder om at fange den største rødspætte, skrubbe og ising – samt en artsrække, hvor det gælder om at fange så mange arter fra pointlisten som muligt.

– Man kan altså vælge blot at koncentrere sig om at fange fladfisk eller man kan vælge at gå efter arterne. Skulle man fx under fladfiskeriet fange en anden art, så er det bare med at veje den ind. Systemet er nemlig så smart, at du automatisk bliver placeret i den række, hvor du får flest point. Der var præmier til top 7 i begge rækker, så det var bare om at få snøren i vandet og fange nogle fisk. Ud over de 2 rækker, var der også en juniorrække, hvor alle juniorer fik en præmie. Hele konkurrencen foregik som en team konkurrence. I år var der også en sjov og lidt svær konkurrence, nemlig den om at fange den mindst pointgivende fisk. 

– Vinderen i artsrækken blev Team Såhugdog, og vinderen i fladfiskerækken blev Team Stormen. I Juniorrækken vandt Team Emilie og mindst pointgivende fisk blev vundet af Team Cille. Der blev til konkurrencen blandt andet fanget en pighvar på lidt over 1 kg og en skrubbe på 906 gram.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This