Jukka Jaatinen havde godt held med de siamesisk karper. Han fik to fisk, en på hele 45 kilo og en anden på 31 kilo fanget i et af Thailand Fishing Adventures\’ vande.

Trevor Bennett fangede over en periode på 5 dage hele 20 siamesiske karper, men på flue vel at mærke!19.11.10 – THAILAND byder på en spændende fiskeri efter mange forskellige arter, så som siemesiske karpe, mekongmalle, arapaima og mange andre. Fra Fishing Adventures Thailand har Fisk & Fri modtaget en fangstrapport med nogle spændende fangster.

Jukka Jaatinen fra Finland havde styr på det med de siamesiske karper. Han fik nemlig hele på fisk på samme dag – en på 45 kilo og en anden fisk på 31 kilo. Også Gavin Clarke fra England fangede en siamesisk karpe på de 40 kilo, som også er hans nye personlige rekord. Fisken blev fanget i Ratchaburi.

Desuden har Trevor Bennett fra Canada været afsted på en 5-dages tur i det nordlige Thauland. Her lykkedes det ham at fange over 20 siamesiske karper på til 18 kilo – på flue vel at mærke!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This