Hej Fisk & Fri. Jeg har netop været på en impuls tur til Simons Put and Take, hvor jeg fiskede i 2-3 timer, fortæller Jimmi Frederiksen. – Egentlig forventede jeg nok ikke det helt store, da det var en uge efter udsætning, men jeg måtte bare have lidt frisk luft. Som du kan se på billedet ovenfor fik jeg min fisk, og det var dagens eneste, men gør ikke noget, når de har denne størrelse. Regnbuen, som var 5,5 kilo blev taget på en gennemløber i Michael Jackson farven, slutter han.

Husk at tjekke vores store artikelarkiv, hvor der er masser af dybdegående artikler om alle former for put and takefiskeri – lige fra bombarda og powerbait til de allernyeste teknikker med fluer og blink. Se put and take artiklerne her.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This