StørCuppens sidste heat var anlagt til Loch Nees, og en dag der bød på noget af et metrologisk mareridt med skiftende udsigter, sol, blæst og regn.

Fiskerne kæmpede dog hårdt på, og der kom da også fisk på land. Hele 218,50 kg nåede de ni fiskere at hive ind, med den største på flotte 32.3 kg.

Dagen startede ellers som alle andre. Fiskerne blev budt velkommen til søen af ejerne og dagens kontrollanter. Kl. 8 blev heatet blæst i gang, og allerede efter tyve minutter var der taget to fisk.

Tonny, søens ejer, leverede agnfisk ad libitum til deltagerne og kiloene kom hurtigt på kontoen. Op ad formiddagen og frem til frokost var der landet 7 fisk. Herfra stilnede det noget af. Det gjorde vejret dog ikke, hvilket jo kunne have en betydning for fiskeriet. Det gjorde i hvert fald, at lystfiskerne kravlede i hi.

Mod slutningen af dagen begyndte enkelte fisk at blive landet igen, hvilket også betød, at stillingen om finalepladsen blev tæt – meget tæt endda. Mathias på førstepladsen havde nemlig en finaleplads fra tidligere, hvilket gav dagens tredjeplads mulighed for at avancere.

Til slut endte det som følger:

1. Plads: Mathias med 71,90 kg og 3 fisk.

2. Plads: Leo med 39,70 kg og 2 fisk.

3. Plads: Morten med 36,70 kg og 3 fisk.

Det betyder at der har været 168 fiskere igennem Cuppen og samlet 2.388,49 kg på land, så i forhold til 2017 er alle rekorder slået.

Finalen løber af stablen den 15. og 16. september i Kaldred.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This