Heat 3 & 4 i Størcuppen blev afholdt i løbet de sidste par uger. Fiskeriet har ikke været sensationelt, men der er dog blevet fanget nogle rigtigt fine fisk!

Heat 3: STORE men få!

Heat 3 i Stør Cuppen løb af stablen i Herning Fiskepark, og som noget nyt var der tale om et nat-heat. Det betød at fiskerne mødte ind klokken 19 og fiskede fra 20-08, natten til søndag.

Dagen startede i højt humør. Folk begyndte at komme ved 17 tiden, og begyndte øjeblikkeligt at kigge pladser og snakke om fiskeriet. Klokken 19 var der velkomst, reglerne blev ridset op og fiskerne trak nummer, og begav sig ud på pladserne.

Klokken 20 lød hornet, og ikke længe efter kom den første fisk på land. En hvid stør på 17.70 kg – så var vi i gang, og der skulle ikke gå længe før den næste fisker meldte om fast fisk. Kun 14 årige Philip havde fat i noget virkelig tungt, og efter en god kamp, kunne han lande en enorm Beluga Stør på 35.20 kg.

Herefter faldt der lidt ro på, men ud på de små timer skulle to russiske stør også op. De vejede henholdsvis 7.35 og 7.8 kg, og samtidigt råbte sidemanden om fisk. En fuldt flexet klinge viste, at der igen var tale om rigtig god fisk og endnu en Beluga kunne landes – den gang på 25.7 kg.

Derefter var der en lang hugpause. Det var faktisk først hen på morgenen, at en stor hvid stør på 22.78 kg kom op.

Det gav samlet 135,80 kg fisk på land, og resulterede i denne stilling:

1. plads Philip Iversen, 35.20 kg
2. plads Frederik Løgager, 25.70 kg
3. plads Heino Olsen, 22.78 kg

HEAT 4: Hård kamp i grøden

Dagen startede med høj sol og flot fremmøde, til Størcuppens 4. heat.
Da klokken ramte 6:50 stod alle klar og pladserne blev trukket.

Der skete dog intet den første times tid, men så blev den første russer også landet. 6,75 kilo vejede den og langsomt begyndte fiskerne at få fangster på land.

Det varede ind til middagstid, hvor stilheden igen sænkede sig over søen. Heldigvis holdt fiskerne humøret højt, og efter lidt tid, kom der igen gang i fiskene. Hug var der nu masser af, men det var svært for folk at holde på fisken, da der var rigtigt meget grøde i det meste af søen. Noget der resulterede i at flere forsøgte sig med alternative rigs – et valg der gav pote!

Per fik fat i noget rigtig tungt, og hans ellers solide grej, blev sat på en hård prøve. Fisken valgte dog, som flere andre, at gå i ly af grøden og fiskeren mistede krogholdet. En stor skuffelse da søens store Beluga vejer 40+ kilo.

Midt på dagen havde folkene fra Vesterled Put & Take stillet grillen op og serverede både pølser og drikkevare, hvilket naturligvis var med til at løfte stemningen i den ellers bagende hede.

Henad eftermiddagen begyndte vejret at vende, hvilket gjorde fiskene mere aktive.
Mange blev dog stadig tabt i grøden, men fiskerne gav ikke op og rykkede i stedet rundt og prøvede nye områder.

Da slutfløjtet lød åndede Rene og Martin lettet op, da de lykkedes med at sikre sig en finaleplads.

I alt blev der fanget 64.5 kg fordelt på 7 fisk, med største på 15,4 kg, hvilket resulterede i denne stilling:

1. Plads. Rene med 22.15 kg.
2. Plads. Martin med 15.40 kg.
3. Plads. Tommy med 6.9 kg.

Næste heat er den 9. Juni i Lystfiskergaarden.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This