Martin Rasmussen med sin første havørred på 2 kilo rent! Fisken tog blinket Sømmet i en hvid og grøn farve.3.4.2011 – MARTIN RASMUSSEN var efter nyvunden inspiration taget på Kalveboderne ved Amager i et forsøg på at fange sin første havørred. Det gik over al forventning!

– Efter at have læst marts-nummeret af Fisk & Fri, der omtalte havørredfiskeriet på Amagers kyster, fik jeg mod på at prøve at fange havørred, fortæller Martin.

– Men da jeg aldrig havde fanget en havørred før var jeg ikke for optimistisk da jeg tog af sted. Vejret var dog skønt, med masser af sol og forår i luften, så hvis jeg ikke ville fange noget var det egentlig også OK.

– Jeg havde fisket i et par timer uden nap, så da en forbipasserende medfisker fortalte mig lidt om spinstop forsøgte jeg mig lidt med det, fortsætter Martin. – Det gav hurtigt en efterfølger, og hjerterytmen steg hurtigt. Efter et par yderligere kast efter sad fisken der! Kampen var kort, og jeg havde gudskelov mit landingsnet med, ellers havde jeg hoppet i vandet efter den! Men det lykkedes at få den landet, og her stod jeg så med en fin havørred på 63 centimeter og 2 kilo rent, slutter Martin, og udtrykker stor tak til Fisk & Fri for at hjælpe ham på rette vej.

Vi på redaktionen siger selv tak, Martin, og tillykke med din flotte fangst!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This