– Efter at have knækket et svært brasenvand for nogle uger siden med fisk op til 6,2 kg, kunne jeg ikke lade være med at tage en tur mere til den samme sø, beretter Mikkel Wandahl Pedersen. – Jeg ved, at vandet indeholder større fisk, så jeg besluttede at bruge mere eller mindre samme taktik som på den sidste tur – dvs method-feeder, sticky pellets og 8 mm mainline wafters.

– De første timer gik uden megen aktivitet, hvilket var overraskende med tanke på den store suderaktivitet, jeg havde oplevet på de tidligere ture. Suderne i søen var nok ved at varme op til legen og trukket mod gydeområderne. Ved 5-tiden kom der nogle få biib biibs fra min højre stang, og der var fisk på. Fisken føltes tung men uden storsuderens aggressive udløb. Det måtte være det, som jeg kom efter – nemlig en stor brasen. Og ganske rigtigt – få minutter senere brød en stor gylden bredside overfladen, og en kæmpe brasen gled roligt i mit pandenet. En drømmefisk på 7,1 kg var en realitet, og de mange timer uden fisk var glemt.

– Det er en fantastisk følelse at have sat PR for anden gang i år og have knækket koden til at fange de helt store brasen. Disse fisk er i modsætning til karper og suder ret skrøbelige fisk, så efter en hurtig vejning og de obligatoriske billeder, blev fisken hurtigt og nænsomt genudsat.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This