– Jeg havde lige været i byen for at spise, og det var derfor blevet lidt sent på dagen, beretter Mads Davidsen til Fisk & Fri. – På grund af forsinkelsen, kunne jeg derfor nu kun lige nå et par timers fiskeri, så jeg havde besluttet mig for, at de skulle bruges med et par agnstænger i min lille barndoms-sø.

– Da jeg ikke har fisket der i et par år, måtte jeg i gang med hækkesaksen og lave et par pladser i sivene. Da det var gjort, fik jeg hurtigt fanget en god håndfuld skaller med mit kastenet, hvorefter jeg fik et flåd- og et bundtakel smidt ud. Nu skulle der bare ventes, men jeg nåede da kun lige og få en kop kaffe, inden mit flåd gik under. Det var en superflot sommergedde på cirka 90 cm. Men efter, at jeg havde fået den lukket ud igen, var det som om, at fiskene var gået tidligt i seng, for der skete ikke mere.

– Først en time senere var der noget, som tog den skalle, jeg havde smidt ud på bunden. Jeg gik selvfølgelig ud fra, at det var en gedde mere, men nej. Denne gang fik jeg noget af en overraskelse, da det var en kæmpeaborre på hele 50 cm. Grunden til den store overraskelse var, at det var næsten 20 år siden, at jeg fiskede søen første gang, og jeg har aldrig nogensinde før fanget en aborre i søen. Og så kommer der bare sådan en gris, som min allerførste aborre i søen. Det er jo helt vildt. Jeg var helt oppe at køre, så efter denne flotte aborre valgte jeg at køre hjem.

 

Forshaga Akademin

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This