Vi har fået en lidt sen fangstrapport ind fra Mikkel Schou fra Brøndby Strand. Fangsten er godt nok fra sidste år, men det er rart at have noget at varme sig på i dette vintervejr. Her følger Mikkels beretning.

– Jeg havde en fridag fra job, og St.Vejle Å virkede som et god ide, da der nok ikke ville være så mange mennesker. Jeg ankom tidligt med agnspanden, stænger og en god fornemmelse i maven.

Jeg var første mand på pletten og ville lige prøve dybden af, mens jeg ventede på min gamle fiskekammerat, Kenn. Og når nu flåddet alligevel var i vandet, kunne jeg lige så godt sætte en skalle på. Det var så småt begyndt at blive lyst, da jeg kastede fisken i karret og tænkte den nok skulle gå lidt dybere på grund af den høje vandstand, da flåddet pludselig gik under.

Modhugget faldt og jeg kunne mærke god vægt i den anden ende af linen. Fisken kæmpede bravt på det lette grej og var også en tur i sivene, inden den kom i nettet. Vægten viste 1850g. Ny pr. Desuden var det dagens første og største fisk. Godt man var tidligt oppe, slutter Mikkel og husker at takke den rare hundelufter sin hjalp med billedet.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This