Luca Clausen Lusetti med sin flotte aborre på 1,7 kilo, der ikke kunne står for en velserveret orm.31-07-2012 – 12-ÅRIGE LUCA CLAUSEN LUSETTI fra Lyngby var taget til Frederiksdal sammen med kammeraten Jacob for at lede efter mistet fiskegrej. I stedet for grej fik de øje på en masse store aborrer, hvilket betød, at de suste hjem efter stængerne i stedet.

– Vi firede vores orm ned til fiskene. Da jeg var lidt uopmærksom og snakkede med Jakob, fik jeg bid. Jeg hev mistroisk i stangen, og fisken svømmede let sin vej under min højt larmende bremse. Den fightede rigtig godt og 3. gang jeg prøvede, lykkedes det mig at få den på land. Vi hujede rigtigt højt. Jeg ville rigtigt gerne have sat den ud, men havde desværre ikke mulighed for at måle eller veje den. Så jeg tog den, fortæller Luca.

Aborren vejede intet mindre end 1,7 kilo og havde en længde på 47 centimeter.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This